Ett härligt ställe att andas på!

I Varberg har det druckits brunn och badats kur i 200 år, och fortfarande strömmar kurortsgäster, spaälskare och livsnjutare av alla slag till oss.
     
Äkta vara - på riktigt!
Vi är oerhört stolta över vår kurortshistoria och vårdar den ömt. Samtidigt är vi alltid redo att blicka runt hörnet, ständigt nyfikna på nästa spatrend.

Kanske är just detta en förklaring till att våra gäster trivs så bra? Vi utvecklas hela tiden men kommer alltid att hålla fast vid våra ursprungsvärden, som äkta handkraft, äkta havsvatten och äkta tång.

Vår spafilosofi - din lust och dina behov

Vår spafilosofi vilar på fyra hörnstenar:

  • Rörelse
  • Vila
  • Näring
  • Beröring

Tillsammans och var för sig utgör de kraften i vår verksamhet. Och det är du som plockar och väljer, utifrån din egen lust och dina behov.

Sveriges bästa kurort och Europas bästa spa

Vi har blivit utsedda till både Sveriges bästa kurort och Europas bästa spa samt Årets spabehandling 2013. Det är utmärkelser som förpliktigar, och du kan vara säker på att vi gör vårt bästa för att leva upp till dem. Varje dag!

 

*Varbergs Kurort tilldelades priset Sveriges bästa kurort 2010 av tidningen LEVA och har utsetts till Årets spakök 2012 samt Årets Spabehandling 2013 av SpaStar International.